Categorie: Hoofdgerecht

Zoete chili en limoen kippenvleugeltjes

De ingrediëntencombinatie van deze saus geeft vleugels een unieke en uiterst heerlijke smaak. Verwarm de oven voor op 218 graden ℃. Spoel de vleugels onder...

Boerengroente en Gerstsoep

Deze kijk op de soepklassieker is niet alleen een paar wortelen, selderij en aardappelen. Dit is stevige maar voedzame soep die van te voren kan...

Gebraden kip met citroenjus

Gebraden kip blijft een van onze favoriete gerechten thuis. Ik heb onlangs een manier ontdekt om de kip nog beter te laten smaken, door er...

Eenvoudige rundvleesstoofpot

Dit is een zeer eenvoudige rundvleesstoofpot. Het is gemakkelijk, lekker en goedkoop om te maken. Hoewel er honderden variaties van dit traditionele recept zijn, is...

Varkenshaasjes met champignon roomsaus

Een zelfgemaakte recept voor Varkenshaasjes met champignon roomsaus. Heerlijk! Probeer het zelf ook eens....

Varkenslapjes met pittige saus

Snijd het vlees in kleine stukjes. Maak een mengsel van zout, zwarte peper, ketjap, fijn geperste knoflook en de heel fijn gesneden uien. Marineer het...

Nasi Goreng

Nasi-goreng betekent opgebakken rijst dus moeten er voorbereidingen worden gedaan die kunnen 's ochtends (of de dag er voor) al gedaan worden. Kook de rijst...

Lasagne van koolraap en prei

Oven voorverwarmen op 200 °C. Koolraap schillen en in plakken van 3 mm dik snijden. Plakken in ruim water met zout in ca. 12 min....