
- Resultaat: 1:30 uur
- Voorbereidingstijd: 30 minuten
- Kooktijd: 60 minuten
- Portie: Gerechten voor 4 personen
Voedingswaarden (per portie)
- Calorieën: 82 kcal
- Koolhydraatgehalte: 15g
- Vetgehalte: 2g
- Eiwitgehalte: 3g
Boerengroente en Gerstsoep
Deze kijk op de soepklassieker is niet alleen een paar wortelen, selderij en aardappelen. Dit is stevige maar voedzame soep die van te voren kan worden gemaakt en zo geweldig kan worden geserveerd voor een snel doordeweeks diner.
Ingrediënten
- Wortel - 3 blokjes
- Ui - 3 blokjes
- Rode peper - 1 blokjes
- Aardappel - 2 geschild en geschoven
- Kippenbout
- Zout
Instructies
- Snijd je uien en chili's, bak ze fijn en voeg wat chipoltle toe. Bij de kippenbouillon.
- Hak je groenten in grove stukken - je wilt eerst de harde wortelgroenten krijgen met de gehaktballetjes.
- Je wilt je courgette het laatst laten op smaak brengen en wat verse koriander toevoegen als garnering. Heerlijk!