Benodigde tijd: tussen 30 minuten en 1 uur

Gevulde aubergine

Een recept voor in de oven: gevulde aubergine, smullen maar!...

Zuurkool met gember

Zuurkool gemarineerd in gefruite ui, stemgember en droge sherry...

Kruukplaetjes

Kruukplaetjes is een gerecht wat oorspronkelijk uit de Zuid Hollandse eiland Goeree Overflakkee komt. In der loop van de jaren zijn er verschillende recepten hiervan...

Varkenshaasjes met champignon roomsaus

Een zelfgemaakte recept voor Varkenshaasjes met champignon roomsaus. Heerlijk! Probeer het zelf ook eens....

Varkenslapjes met pittige saus

Snijd het vlees in kleine stukjes. Maak een mengsel van zout, zwarte peper, ketjap, fijn geperste knoflook en de heel fijn gesneden uien. Marineer het...

Nasi Goreng

Nasi-goreng betekent opgebakken rijst dus moeten er voorbereidingen worden gedaan die kunnen 's ochtends (of de dag er voor) al gedaan worden. Kook de rijst...

Uiensoep (België)

Een heerlijke Belgisch recept voor een uiensoep. Het is een makkelijke recept wat iets korter dan een uur bereidingstijd heeft....

Lasagne van koolraap en prei

Oven voorverwarmen op 200 °C. Koolraap schillen en in plakken van 3 mm dik snijden. Plakken in ruim water met zout in ca. 12 min....