
- Resultaat: 45 minuten
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 2 personen
Gevuld stokbrood
Gevuld stokbrood ( 2personen)
Ingrediënten
- Stokbrood - 1 groot, wit, niet te plat of 2 afbak stokbroden (deze even afbakken vlgs. de gebruiksaanwijzingen)
- Rundergehakt - 400 gram
- Paprika - 1
- Champignon - 100-150 gram
- Tomaat - 1
- Ui - 1
- Gezeefde tomaat - 1 pakje
- Zout - naar smaak
- Peper - naar smaak
- Worcestersaus - naar smaak
- Kerrie - naar smaak
- Paprikapoeder - naar smaak
- Kruidnagel
- Tabasco
- Koriander
- Geraspte kaas
Instructies
- Stokbrood in tweeën snijden ( de kleinere formaat laat je heel).
- Stokbrood boven rondom uitsnijden en uithollen.
- Een stuk korst ter versteviging aan de binnenkant van de uiteinde doen.
- Gehakt rul bakken, groente en kruiden toevoegen.
- Overtollig vet afgieten en de gezeefde tomaat toevoegen en verwarmen.
- Stokbroden vullen en bestrooien met geraspte kaas.
- 5 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
- Sla of komkommer erbij.