
- Resultaat: 40
- Voorbereidingstijd: 20 minuten
- Kooktijd: 1 minuten
- Portie: 2 personen
Salade met parelcouscous, tomaat en komkommer
Ingrediënten
- Salade
- Parelcouscous - 1 zakje
- Komkommer - 1
- Tomaat - 2 a 3
- Basisdressing
- Azijn - 1 eetlepel kruidige azijn
- Olijfolie - 4 eetlepels
- Mosterd - 1/2 theelepel
- Muntblaadje - 2 eetlepels fijngesneden muntblaadjes
- Zwarte peper - snufje
Instructies
- Parelcouscous 9 minuten koken en koudspoelen.
- komkommer horizontaal doorsnijden, zaadlijsten eruit, nogmaals horizontaal doorsnijden en vervolgens kleine blokjes snijden.
- Tomaten, halveren, zaad eruit en in kleine blokjes snijden.
- Basisdresing maken.
- Dressing mengen met de parelcouscous, tomaat en komkommer.
Minimaal 1/2 uur laten intrekken.