- Resultaat: 25
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 10 minuten
- Portie: 2 personen
Print
Chocolade yoghurt panna cotta met ananas en blauwe bessen
Door
Debbie
24 april 2020
Instructies
- Week de gelatine 5 minuten in koud water
- Spoel een pannetje om met water en warm hierin de melk en de chocolade op
- Roer goed om de chocolade goed te verdelen en te laten oplossen
- Knijp de gelatine uit en laat de blaadjes een voor een oplossen in de melk
- Laat de melk afkoelen
- Giet de yoghurt in een bak en meng hier de melk doorheen
- Roer het geheel goed en schenk dit in bolle glazen
- Laat het geheel 3 uur opstijven in de koelkast
- Stort de panna cotta om op een bordje. Het kan helpen om aan een kant met een lepeltje lang de rand te gaan om er wat lucht tussen te krijgen, zodat het gemakkelijker loslaat uit het glas.
- Garneer met stukjes ananas en blauwe bessen (of varieer met ander fruit)