
- Resultaat: 30 minuten
- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Kooktijd: 20 minuten
- Portie: 6 personen
Vissalade
Even een vissalade maken?
Hoe simpel kan het zijn
Ingrediënten
- Huzarensalade - 1 kilo bak
- Rode blik zalm - 1
- Garnaal - 1 bakje
- Tonijn - 1 bakje
- Ei - 2
- Curry of ketchup - na eigen invulling
- Augurk - 2
- Asperge - een potje
Instructies
- Haal de huzarensalade uit de bak
- Daar 1 rode en 1 roze blik zalm doorheen stampen.
- Op een mooie platte schaal met je handen een vorm vouwen.
- Eitje er in plakjes opleggen. Evt. De eiplakjes aanstippen met (curry) ketchup.
- De vis rondom garneren met gerookte of uit blik zalm, garnalen, tonijn, augurkplakjes, stukjes asperges ( uit een potje, leg ik er ook wel eens op, ) of verzin maar wat.
- Kan niet mislukken, staat leuk en is hartstikke lekker.