
- Resultaat: 95
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 10 minuten
- Portie: 2 personen
Zalm slaatje
Ingrediënten
- Zalmfilet - 2 (diepvries)
- Mayonaise - 2 el (zoutarme)
- Tomatenketchup - ½ eetlepel (zoutarme)
- Citroensap - scheutje, (ik gebruik een flesje)
- Bieslook - 2 el verse bieslook fijngehakt
- Ui - 1 kleine gesnipperde ui
- Oregano - 1 tl gedroogde oregano
- Paprikapoeder - ½ theelepel
- Peper - snufje
- Knoflook - 2 tenen
- Olijfolie
Instructies
Zalm slaatje (eigen recept)
Voor op een toastje of plakje komkommer
- Knoflook met ui in wat olijfolie bakken met de paprikapoeder , oregano en peper.
- Zalm in stukjes roerbakken c.a. 7-10 minuten.
- Af laten koelen.
- Daarna in een kom wat fijn prakken. Mayonaise, tomatenketchup, citroensap en bieslook er door mengen.
- Voor gebruik minimaal een uur wegzetten in de koelkast.
Het is makkelijk en snel klaar
Zalm slaatje (eigen recept) Voor op een toastje of plakje komkommer
Toevoegen aan favorieten