
- Resultaat: 30 minuten
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 15 minuten
- Portie: Gerechten voor 4 personen
Vitello Tonnato (snelle versie)
Ingrediënten
- Kalfsfricandeau - 250 gram (dun gesneden, broodbeleg bij de slager)
- Kappertje - 3 eetlepels
- Mayonaise/olijvonaise - 4 volle eetlepels
- Ansjovisfilet - 4 stuks
- Tonijn - 300 gram uitgelekte tonijn naturel (blik)
- Zout - beetje
- Peper - verse
- Citroensap - 3 eetlepels
- Citroen - 4 plakjes citroen dun gesneden
Instructies
- Leg de fricandeau op een bord of op een schaal.
- Meng de overige ingrediënten (excl. 2 eetlepels kappertjes en citroenplakjes) door elkaar en pureer tot saus.
- Schenk de saus over de fricandeau en garneer met de overgebleven kappertjes en citroenplakjes.
- Serveren met droge witte wijn en chiabatta of broodstengels