Londonderrysoep
Door
Nell Müller
11 maart 2020
Instructies
- Fruit de ui en knoflook. Persoonlijk schep ik het uit de pan om verbranden te voorkomen;
- Smelt de boter in een pan met dikke bodem;
- Roer de massala er door;
- Voeg in 1 x de bloem toe, roer het goed door en laat het garen;
- Voeg vervolgens beetje bij beetje de bouillon toe tot de juiste dikte is bereikt;
- Voeg de uien en knoflook toe;
- Snij de champignons in plakjes en voeg ze ook toe en laat ze garen;
- Naar smaak, tijm, peper en zout toevoegen;
- Voor het opdienen kun je eventueel room er door roeren.
5 sterren - gebaseerd op
1 recensie(s)
Ik heb de londonderrysoep gisteravond klaargemaakt voor mijn gezin. Mijn man en kinderen vonden het heerlijk.
Het recept is dus een aanrader en we gaan de soep zeker nog een keer bereiden!