
- Resultaat: 60
- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Kooktijd: 50 minuten
- Portie: 2 personen
Pannenkoeken
Ingrediënten
- Pannenkoekenmeel - 250 gram
- Melk - 500 ml
- Ei - 2
- Bakboter
Instructies
Dit recept is voor 8 pannenkoeken:
- Mix de meel, melk en eieren tot een glad en stevig beslag.
- Verhit wat bakboter in een (pannen)koekenpan.
- Schep met een soepopscheplepel beslag in de pan en draai de pan rond om het beslag goed te verdelen over de gehele bodem.
- Als het beslag aan de bovenkant droog wordt, kun je kijken of onderkant mooi bruin kleurt.
- Keer de pannenkoek dan om.
- De pannenkoek is klaar als de onderkant mooi bruin is gekleurd.
Tip: lekker om te serveren met spek, ui en champignons, met appel, rozijnen en kaneel of met banaan.