
- Resultaat: 30 minuten
- Portie: Gerechten voor 4 personen
Risotto
Ingrediënten
- Groentebouillon - 1 liter
- Kipfilet - 400 gr., in blokjes
- Olijfolie - scheutje
- Ui - 1, fijngesneden
- Risottorijst - 400 gr.
- Kastanjechampignon - 250 gr., in plakjes
- Knoflook & Fijne kruiden - 6=8 eetlepels Boursin Cuisine
- Courgette - 1, in halve plakjes
- Zout - scheutje
- Peper - scheutje
- Oregano - klein beetje
- Citroen - sap van ½ citroen
- Parmezaanse kaas - (voor garnering)
Instructies
- Ui fruiten, risotto erbij even meebakken.
- In kleine porties bouillon erbij schenken.
- Op zacht vuur 8 min. laten droogkoken( zo nodig wat langer).
- Regelmatig blijven roeren.
- In een andere pan kip bakken, daarna de champignons, courgette, bakken, zout, peper en oregano toevoegen.
- Deksel er 10 minuten op en zacht laten garen.
- Vocht afgieten.
- Door de risotto mengen met de boursin.
-
Parmazaanse kaas als garnering.