
- Resultaat: 10 minuten
- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Portie: 2 personen
Aardbeien met feta, rucola, pijnboompitten en parmaham
Ingrediënten
- Aardbei - 250 gram, plakjes
- Feta - 200 gram, blokjes
- Rucola - 100 gram
- Parmaham - 100 gram, plakjes
- Pijnboompitjes - 20 gram, geroosterd
- Witte azijn - 2 eetlepels
- Honing - 2 eetlepels
- Chili-of cayennepeper - 2 mespuntjes
- Olijfolie - 4 eetlepels
Instructies
- Leg de aardbeien, rucola, feta blokjes, pijnboompitten en parmaham leuk op een bord. Persoonlijk geef ik iedereen een eigen bord.
- Maak een dressing van de overige ingrediënten
- Verdeel de dressing over de salade
Dit kan geserveerd worden als voorgerecht maar ook als lunch gerecht met wat brood naar keuze erbij.
Tip : kies ipv een gewone witte azijn voor een druiven azijn of een witte balsamico.