- Resultaat: 150
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 2h 15 min
- Portie: 2 personen
Print
Sinaasappeldessert
Door
Mark
28 november 2020
Instructies
- Snijd 2 sinaasappels doormidden en pers ze uit.
- Hol de sinaasappels goed uit met een mesje.
- Laat de gelatineblaadjes 5 minuten weken in koud water.
- Warm de sinaasappelsap op.
- Knijp de gelatineblaadjes goed uit en los deze een voor een op in de warme sinaasappelsap.
- Laat de sinaasappelsap iets afkoelen en voeg toe bij de yoghurt.
- Roer alles goed door elkaar en schenk het vervolgens terug in de halve sinaasappels.
- Zet de sinaasappels 2 uur in de koelkast. Om te voorkomen dat ze zouden omvallen hebben wij ze stabiel neergezet in eierdopjes.
- Snijd schijven van de overgebleven sinaasappel en snijd de barst eraf.
- Gebruik de sinaasappelschijfjes voor de garnering.