
Zalm Lasagne
1 persoons zalmlasagne met komkommer. Ik heb het in een klein ovenschaaltje gemaakt van de action.
Ingrediënten
- Komkommer - 1
- Gerookte zalm - 1
- Kaas - half pakje
- Lasagne bladen - 2
- Roomsaus zonder vlees
- Boter - mespuntje
- Roerbakgroente - een zak
- Bloem
- Kookroom
- Melk
- Zout
- Peper
Instructies
- Roomsaus maken zonder vlees:
- hoeveelheden doe ik op de gok.
- Boter smelten wat roerbakgroente roerbakken, bloem erbij,
- met kookroom en wat melk tot een saus maken,
- op smaak brengen met zout en peper.
- Heb wat gerookte zalm apart gelaten voor garnering.
- Lasagne bladen door de helft.
- De lasagne opbouw is
- Eerst een klein beetje saus.
- Lasagne blad, saus/zalm.
- Lasagne blad, saus/zalm.
- Lasagne blad, saus/zalm
- Lasagne blad, rest saus en het plakje kaas.
- En dan in de airfryer/oven.
- Ik heb hem in de airfryer gedaan 20 minuten op 170 graden.