
- Resultaat: 45 minuten
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 3 personen
Wokschotel Provençaal
Wokschotel Provençaal (eigen recept) 3 pers.
Ingrediënten
- Varkensvlees - 500 gram mager in brokjes
- Krielaardappel - 2 zakken
- Broccoli - 1
- Winterwortel - 1
- Courgette - 1
- Boontje - klein blikje
- Ui - 1
- Paprika - klein zakje
- Prei - 2
- Tomaat - 2
- Zout - beetje
- Peper - beetje
- Teentjes knoflook - 1 a 2
- Paprikapoeder - 1 theelepel
- Provençaalse kruiden - 1 eetlepel
- Olijfolie
Instructies
- Vlees bruin, gaar bakken met wat zout en peper.
- Krieltjes bruin bakken.
- c.a. 500-600 gram verschillende groente naar keuze wassen en snijden.
- en in olijfolie half gaar wokken.
- Zout, peper en de kruiden toevoegen.
- Vlees en krieltjes erdoor roeren.