
- Resultaat: 40 minuten
- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 2 personen
Tonijnsalade
Een smaakvol tonijnsalade recept. Het staat in een handomdraai op tafel, ideaal voor een drukke doordeweekse dag.
Ingrediënten
- Penne - 150 gram
- Tonijn - Blikje van 120 gram
- Ei - 2
- Kastanjechampignon - 100 gram
- Courgette - 0,5
- Tros-cocktailtomaat - 5
- Radijs - 4
- Rode ui - 1
- Verse basilicum - 3 blaadjes
- Bakboter
Instructies
1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Kook de eieren.
3. Snijd de champignons en radijsjes in plakjes, de courgette in blokjes en de ui in ringen.
4. Fruit de ui in bakboter of olijfolie en bak vervolgens de champignons, radijsjes en courgette 10 minuten mee.
5. Snijd in de tussentijd de tomaatjes in kwarten en verwarm die op het laatst nog even mee.
6. Meng alles door elkaar en voeg de tonijn en eieren in partjes toe.
7. Garneer met basilicum.