
- Resultaat: 35 minuten
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 20 minuten
- Portie: 2 personen
Koolhydraatarme wortelen spaghetti
Ingrediënten
- Wortels - 500 g
- Spaghetti - 250 g
- Balsamicoazijn - 4 el witte
- Olijfolie - 3 el
- Zout - snufje
- Peper - snufje
- Peterselie - 10 g
- Pecannoten - 50g (deze heb ik gemalen erdoor gestrooid)
- Rozijnen - 50 g
- BENODIGDE MATERIALEN
- Rasp - grove rasp (ik gebruik een apparaat waar je de wortel in kan stoppen en door draaien komen de slierten) ook met courgette is deze apparaat beter slierten te maken.
Instructies
- Was de wortels en rasp ze tot spaghetti met een grove rasp.
- Doe de wortelspaghetti in een grote kom samen met de balsamicoazijn en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
- Hak de peterselie fijn
- Meng de peterselie, pecannoten en rozijnen door de wortelspaghetti en serveer direct.
-
Met de overgebleven restjes wortels heb ik een smoothie van gemaakt. Met banaan, sinaasappel en de wortels.