
- Resultaat: 30 minuten
- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Kooktijd: 20 minuten
- Portie: Gerechten voor 4 personen
Tagliatelle met zalm
Tagliatelle met zalm, 4 pers. (eigen recept!)
Ingrediënten
- Zalm - 500 gram, wilde zalm
- Gerookte zalm - 1 pakje, 150-200 gram
- Tagliatelle - 1 pak eventueel verde
- Crème fraîche - 1 bekertje
- Slagroom - 1 bekertje
- Teentjes knoflook - 2 teentjes
- Zout - beetje
- Peper - beetje
- Italiaanse kruiden - beetje
- Tomaat - 3 grote tros of vleestomaten
- Olijfolie - scheutje
Instructies
- Tagliatelle koken in water met een scheut olijfolie en zout.
- (wilde) zalm in niet te kleine stukjes snijden en roerbakken in olijfolie, met de knoflook en kruiden tot het bijna gaar is.
- Tomaten in stukjes meebakken.
- Gerookte zalm en stukjes er doormengen.
- Crème fraiche en slagroom (ongeklopt) er doorroeren en even mee verwarmen.
- Evt. de saus iets binden met allesbinder, (niet te dik maken).
- Het mengsel door de uitgelekte Tagliatelle mengen.
- Een (Italiaanse) salade of rauwkost er bij.
Snel klaar en super lekker