
- Resultaat: 45
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 2 personen
Tagliatelle met champignons en spinazie uit de wok
Ingrediënten
- Tagliatelle - 200 gram
- Verse spinazie - 500 gram
- Champignon - 250 gram
- Ei - 4
- Knoflook - 1 of 2 teentjes
- Olijfolie - Scheut
- Vloeibare bakboter - Scheut
- Zout
Instructies
Lekker pastagerecht voor een dagje zonder vlees. Makkelijke maaltijd op een relaxte zondag en een snelle maaltijd voor een drukke doordeweekse dag.
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Was de spinazie
- Verhit de olijfolie in een wok
- Snijd de knoflook fijn en bak deze kort aan in de wok
- Voeg hierbij de spinazie toe en wok dit ongeveer een kwartier
- Maak in de tussentijd de champignons schoon en snijd deze in plakjes
- Verhit bakboter in een koekenpan en bak hierin de champignons
- Kluts 4 eieren en bak deze aan beide kanten in een beetje bakboter in een andere koekenpan
- Schep de tagliatelle op een bord, leg de spinazie er met de champignons bovenop en verdeel er reepjes gebakken ei over
- Bestrooi met een beetje zout en klaar is je pastamaaltijd!
Wil je toch je pastagerecht liever met wat vlees eten, voeg dan eens ham toe aan dit gerecht.