
- Resultaat: 45
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 2 personen
Spaghetti bolognese di mama
Ingrediënten
- Rundergehakt - 300 gram
- Bleekselderij - 3 stengels
- Winterwortel - 1
- Tomaten - 2 trossen
- Gezeefde tomaat - 1 pakje
- Knoflook - 3 tenen
- Basilicum - 1 verse
- Italiaanse kruiden - snufje
- Uienpoeder - snufje
- Peper - snufje verse gemalen peper
- Zout - snufje
- Groentebouillon - 1 blokje
- Spaghetti - 200 gram
- Parmezaanse kaas - 3 plakken
Instructies
-
Gehakt rul bakken;
-
Verse knoflook en tomaten in stukjes meebakken;
-
kruiden , verse basilicum en de gezeefde tomaten toevoegen;
-
Ondertussen bleekselderij en wortel in stukjes gaar koken in groentebouillon;
-
Afgieten en door de saus mengen;
-
Op zacht laten pruttelen;
-
Spaghetti koken;
-
Bestrooien met parmezaanse kaas.