
- Resultaat: 50
- Voorbereidingstijd: 20 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 3 personen
Pilaf
Pilav 2-3 personen (eigen recept)
Ingrediënten
- Kipfilet - 500 gram
- Rijst - 1 pakje
- Paprika - 1
- Ui - 1
- Champignon - ½ bakje
- Kerrie saus - 1 zakje
- Tomatenpuree - 1 blikje
- Perzik - c.a. 5 halve uit blik
- Teentjes knoflook - 2
- Zout - snufje
- Peper - snufje
- Sambal - na eigen invulling
- Ketjap - na eigen invulling
- Melk - 1 ½ dl
Instructies
- Gewassen en gesneden kipfilet bruin bakken.
- Gewassen en gesneden groente meebakken.
- Kruiden er bij.
- Blikje tomatenpuree, zakje kerrie saus met de melk er doorroeren.
- Tenslotte perziken in stukjes er doorroeren en verwarmen.
- Als de saus te dik is, iets water er bij doorroeren.
- Rijst er bij.