
- Resultaat: 45 minuten
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 2 personen, 3 personen
Spaghetti met kip en spinazie
Spaghetti met kip en verse spinazie 2-3 personen (eigen recept)
Ingrediënten
- Spinazie - 1 zak verse, (of een pakje diepvries blad-spinazie)
- Kipfilet - 300-500 gram
- Ui - 1
- Teentjes knoflook - 2
- Zout - ruim
- Peper - beetje
- Kerrie - 1 eetlepel
- Olijfolie - scheutje
- Crème fraîche - 1 potje
- Spaghetti - 300 gram
Instructies
- De spinazie even voorkoken en goed laten uitlekken (kookvocht bewaren).
- Het is handiger om de spinazie even met 2 messen in het vergiet wat te snijden.
- De spaghetti koken in het kookvocht van de spinazie.
- In de olijfolie knoflook en de kip in stukjes gesneden goudbruin roerbakken.
- Daarna ui meebakken en de kerrie toevoegen met het zout en peper.
- Spinazie even meebakken en de Crème fraîche er door roeren.
- (evt. garneren met Parmezaanse kaas.)