
- Resultaat: 55 minuten
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 40 minuten
- Portie: 2 personen
Enchilada
Enchilada´s
Ingrediënten
- Tortilla - 4, vellen (groot)
- Kipfilet - 600-650 gram
- Wortel - 1
- Maïs - ½ blik
- Crème fraîche - 3/4 bakje
- Zout - scheutje
- Peper - scheutje
- Oregano - een paar stukjes
- Geraspte kaas - 1 zakje
- Kidneyboon - 1 blikje
- Olijfolie - scheutje
Instructies
- Kipfilet wassen en klein snijden.
- Bakken in olijfolie, kruiden met zout peper en veel oregano.
- ½ blik uitgelekte maïs toevoegen.
- 3/4 bakje crème fraiche toevoegen.
- Tortilla´s vullen en dichtvouwen en in een ingevette schaal leggen.
- De rest van de crème fraîche er over uit smeren.
- Geraspte kaas erover.
- 25 min. in voorverwarmde oven op ca. 200 graden.
- De rest van de mais kun je door een blikje kidneybonen in saus doen, verwarmen en er bij serveren.
- Sla of komkommer erbij