- Resultaat: 30 minuten
- Voorbereidingstijd: 30 minuten
- Portie: 6 personen
Print
Mini monchoutaartjes
Door
Debbie
23 maart 2020
Instructies
- Zorg dat de boter en de monchou op kamertemperatuur zijn
- Verkruimel de bastognekoekjes met een deegroller (tip: stop de koekjes in een diepvrieszakje) of in een keukenmachine
- Verwarm de boter en meng dit met de bastognekoekjes
- Maak hiervan een taartbodem op een bakplaat of snijplank en zet dit in de koelkast
- Klop de slagroom met de klopfix en vanillesuiker stijf
- Klop de monchou met de basterdsuiker tot een egaal geheel
- Meng daarna de slagroom door de monchou
- Steek rondjes uit de taartbodem met een bakring of een glas
- Verdeel het monchoumengsel over de bodems, strijk het glad en zet dit minimaal 2 uur in de koelkast
- Verdeel het vlaaifruit over de taartjes en smullen maar!