
- Resultaat: 780 minuten
- Voorbereidingstijd: 30 minuten
- Kooktijd: 12h 30 min
- Portie: 8 personen
Goulashsoep
Een lekker recept voor goulashsoep. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- Rundvlees - 1 kilo
- Ui - 500 gram
- Basterdsuiker - 1 eetlepel
- Paprikapoeder - gerookt, 3 eetlepels
- Peper - verse
- Marjolein - 1 eetlepel
- Laurierblad - 2 blaadjes
- Kruidnagel - 4
- Mosterd - 1/2 eetlepel
- Ketjap - scheutje
- Gerookte spekjes - 250 gram
- Aardappel - 2 (grote, in stukjes)
- Zout - een snufje
- Sambal - theelepel
- Tijm - theelepel
- Folie - beetje
- Komijn - 1 eetlepel
- Tomatenpuree - klein blikje
- Azijn - scheutje
- Bouillon - 2 blokjes
- Tomaat - 1 blik gepelde tomaten
- Winterpeen - 1 grote, in kleine stukjes
- Rode paprika - 1 grote, in kleine stukjes
Instructies
- Vlees aanbakken in boter met scheut azijn.
- Uien fruiten met spek.
- Wortel en paprika aanbakken.
- Alle ingrediënten toevoegen en 4 liter kippenbouillon.
- Alles 12 uur in de slowcooker op high cook.
- Nacht laten staan zodat de smaken er in trekken.
- Binden met maismeel.
- Serveer met stokbrood.