
- Resultaat: 35
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 20 minuten
- Portie: 3 personen
Babi pangang met chinese kool
Ingrediënten
- SAUS
- Ui - 1
- Olijfolie - scheutje
- Knoflook - 2 tenen
- Gember - stukje
- Gemberpoeder - 1/2 theelepel
- Water - 300 cc
- Tomatenpuree - 1 blikje
- Bruine basterdsuiker - 3 lepels
- Chilipoeder - scheutje
- Citroensap - scheutje
- Allesbinder
- Tomatenketchup - 1 eetlepel
- Rode wijnazijn - scheutje
- EIGEN RECEPT
- Magere speklap - 600 gram
- Lobo porkpices
- Chinese kool - 1 stuk
- Ui - 2
- Zout - scheutje
- Kerrie masala - 2 lepels
- Koffiemelk - scheutje
- Geraspte kaas - 2 lepels
- Pindakaas - 2 lepels
- Olijfolie - scheutje
- Knoflook - 3 tenen
Instructies
-
Ui, gember en knoflook fruiten in de olijfolie.
-
Verder saus ingrediënten erdoor en binden met allesbinder.
-
Magere speklapjes Speklapjes marineren met olijfolie en lobo porkpices ( bij de toko vandaan).
-
Grillen en in stukjes snijden en door de saus roeren.
-
De in stukje gesneden ui en knoflook in de olijfolie fruiten.
-
De gewassen en in stukje gesneden Chinese kool mee roerbakken.
-
Overtollige vocht afgieten, zout en kerrie er door.
-
Tenslotte de koffiemelk, geraspte kaas en pindakaas er doorroeren.