- Resultaat: 40
- Voorbereidingstijd: 10 minuten
- Kooktijd: 30 minuten
- Portie: 2 personen
Print
Massaman viscurry
Door
Yvonne Swiers-Veenstra
27 maart 2021
Instructies
- Als je er Pandanrijst bij doet, dan deze eerst koken volgens de aanwijzing.
- Maak een kruidenmix van een kardemon, chilipeper , korianderzaad, komijn, kruidnagel, citroengras (sereh), knoflookpoeder, zwarte peper, kaneel en een gedroogde uitjes.
- Maak een saus van kokosmelk, visbouillon en pindakaas.
- Snijdt tilapia vis in grove stukken en bak deze bruin aan beide kanten en er vervolgens uit halen met schuimspaan.
- In de olie de gesnipperde uien bakken en de kruidenmix toevoegen.
- De kokos bouillon toevoegen en al roerend aan de kook brengen.
- Handjevol cashewnoten er door roeren en de vis met een klein bosje vers gehakte koriander toevoegen.
- 5 minuten zacht laten pruttelen.
- Eventueel serveren met komkommer , naanbrood en rijst.