
- Resultaat: 85 minuten
- Voorbereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd: 1h 10 min
- Portie: 2 personen, 3 personen
Scaloppa gorgonzola
Scaloppa gorgonzola (2-3 pers.), afhankelijk van de grote van de varkenshaasjes
Ingrediënten
- Varkenshaas - 2
- MARINADE VAN
- Olijfolie - scheutje
- Knoflook - 1-2 teentjes
- Azijn - scheutje
- Peper - scheutje
- Zout - scheutje
- VOOR DE SAUS
- Slagroom - 1 pakje, ongeklopt
- Crème fraîche - 1 bekertje
- Knoflook - 1-2 teentjes
- Witte wijn - scheutje
- Gorgonzola - 150-200 gram
- Allesbinder
Instructies
- Vlees in plakjes snijden van c.a. 1 cm en 2 uur in de marinade zetten.
- Verwarm alle ingrediënten voor de roomsaus in een pan en meng ze.
- Indikken op een laag vuur, duurt c.a. 1 uur.
- Zo nodig wat alles binder toevoegen.
- Vlees roerbakken tot het gaar is en saus erover.
Lekker met penne en een Italiaanse salade.